˝Uloga mladih u ujedinjenoj Europi - politički i ekonomski izazovi˝
˝Uloga mladih u ujedinjenoj Europi - politički i ekonomski izazovi˝

XI. regionalna konferencija za stipendiste jugoistočne Europe i Njemačke, otvorena je jutros u hotelu Donat, pod nazivom ˝Uloga mladih u ujedinjenoj Europi - politički i ekonomski izazovi˝. Konferencija se održava u organizaciji političke zaklade Savezne Republike Njemačke ˝Konrad Adenauer˝, a u suradnji s Gradom Zadrom.

Na samom početku o ciljevima i misiji konferencije govorio je Jens Paulus, šef Europske direkcije pri Zakladi Konrad Adenauer. Prisutne je, u ime Grada Zadra pozdravio gradonačelnik Božidar Kalmeta, dok je u ime Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke u Hrvatskoj, pozdravne riječi uputio i savjetnik Valentin Tobias Gescher.

Konferencija će trajati do nedjelje, a svi sudionici imat će priliku poslušati različita predavanja, sudjelovati u raspravama, te prezentacijama renomiranih stručnjaka na području politike i ekonomije.

Vezane fotografije

˝Uloga mladih u ujedinjenoj Europi - politički i ekonomski izazovi˝ ˝Uloga mladih u ujedinjenoj Europi - politički i ekonomski izazovi˝ ˝Uloga mladih u ujedinjenoj Europi - politički i ekonomski izazovi˝