Učenici predstavili Molatsku tortu i koktel sv. Krševan
Učenici predstavili Molatsku tortu i koktel sv. Krševan
Učenici i profesori Hotelijersko- turističke i ugostiteljske škole predstavili su izvornu slasticu - Molatsku tortu i koktel sv. Krševana

Tortu koja je sačinjena od prhkog tijesta te punjena nadjevom čiji je glavni sastojak rogač, zajedno s učenicima predstavila je profesorica Kristina Lončar.

Stručni nastavnik ugostiteljstva Ivan Brdar kazao je kako je koktel Sv. Krševana Kreiran da bude sinergija tradicionalnog i modernog, s pjenicom koja simbolizira valove koji se odbijaju od morske orgulje. U koktelu je, kazao je Brdar, i neizostavni zalazak sunca u Zadru koji se u koktel pretočio u vidu dehidrirane naranče.

Predstavljanje je, u sklopu obilježavanja Dana grada, organizirao Upravni odjel za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka. 

Vezane fotografije

Učenici predstavili Molatsku tortu i koktel sv. Krševan Učenici predstavili Molatsku tortu i koktel sv. Krševan Učenici predstavili Molatsku tortu i koktel sv. Krševan Učenici predstavili Molatsku tortu i koktel sv. Krševan Učenici predstavili Molatsku tortu i koktel sv. Krševan Učenici predstavili Molatsku tortu i koktel sv. Krševan Učenici predstavili Molatsku tortu i koktel sv. Krševan