Subotnji program Adventa u Zadru
Subotnji program Adventa u Zadru
Fotogalerija Galerija
Humanitarne akcije, dječje radionice, igraonice i koncerti....

Veselo adventsko jutro u gradu

Subotnji jutarnji program Adventa u Zadru bio je ispunjen hvale vrijednim humanitarnim događanjima, dječjim igradonicama i radionicama.

Adventski program na Trgu Petra Zoranića započeo je s edukativnim radionicama za djecu „Magic Trees And Whispering Wood“, predstavom „Merry Grincmass“, a završio plesnim nastupom „Vilenjaci dolaze“ i „Pahuljice padajte“. Veselo je bilo i u Kampo Kaštelu. U programu pod nazivom „Kampo KAdventu“ u Perivoju Gospe od Zdravlja odvijala se „Kampo iluzija“, a organizirano je i više dječjih animacija: Hanoi toranj, čarobno srce, didaktičke igre, Čovjekić ne ljuti se uživo...

Na Narodnom trgu održana je tradicionalna akcija prikupljanja humanitarne pomoći potrebitima u Vukovaru, „Vukovaru ZaDar“, a na Trgu Pet bunara organizirana je humanitarna akcija za Ligu protiv raka.

Humanitarna brijačnica

U sklopu advenstske kućice Unusual Winter House i 4 kućice na Trgu Pet Bunara, organizirana je humanitarna brijačnica. Usluge šišanja i brijanja kod poznatih „brica“ iz barbershopa MR.RAZOR i brijačnice Bulić, isprobali su mnogi Zadrani, a među njima i zamjenik gradonačelnika Ante Babić i pročelnik za EU fondove, Šime Erlić.

Ova humanitarna brijačnica organizirana je povodom kraja mjeseca studenog kada se muškarci ne briju, a s ciljem podizanja svijesti o raku prostate. Sva prikupljena sredstva namijenjena su za Ligu protiv raka i njihov plemenit cilj prikupljanja sredstava za liječenje osoba oboljelih od raka.

Upaljena prva adventska svijeća u crkvi Sv. Šime

U crkvi sv. Šime održan je obred paljenja prve adventske svijeće. Obred je predvodio don Mladen Kačan, župnik župe sv. Ante Padovanskog u Smiljevcu, a svijeću je upalio g. Bobić, predstavnik obitelji Bobić iz župe sv. Stošije. Sudjelovao je i zbor župe sv. Ante Padovanskog.

Koncert Nene Belana

Sinoć je Neno Belan još jednom dokazao da ga Zadar voli. Zajedno sa svojim „Fiumensima“ održao je odličan koncert u sklopu „Adventa u Zadru“ već drugu godinu za redom i tako postao njegov neizostavni dio.

 

Vezane fotografije

Subotnji program Adventa u Zadru Subotnji program Adventa u Zadru Subotnji program Adventa u Zadru Subotnji program Adventa u Zadru Subotnji program Adventa u Zadru Subotnji program Adventa u Zadru Subotnji program Adventa u Zadru Subotnji program Adventa u Zadru Subotnji program Adventa u Zadru Subotnji program Adventa u Zadru