Spektakl dočeka Nove godine na otvorenom u Zadru
Spektakl dočeka Nove godine na otvorenom u Zadru
Fotogalerija Galerija
Poluotok odzvanjao od veselja, glazbe i radosti!.

Zadarske ulice na Poluotoku odzvanjale su noćas od glazbe, veselja i radosti! Na najvećem spektaklu Silvestrova ikad organiziranom, Zadar je ispratio Staru i dočekao Novu 2017. godinu na Narodnom trgu pred više tisuća Zadrana u društvu Ivana Zaka, Tomislava Bralića i klape „Intrade“, a od ranijih večernjih sati kada je počeo program dočeka nastupili su po cijelom Poluotoku još Bepo Matešić, David Ricov i grupe „Kanela“,  grupa „Vista“, „Synthetica“, „Living Room“, „Black Coffee“, tamburaški sastav „Harmonija“ te u ranim jutarnjim satima DJ Anđelo.

Tako je na čak pet gradskih punktova i trgova – Narodni trg, Trg Petra Zoranića, Forum, Kalelarga i na terasi caffe bara „Kult“ , „Dišpet“ i La Bodega – proslavljena godina koja je Zadru donijela naslov najbolje europske destinacije uz želje da sljedeća u svakom pogledu bude još bolja. 

Zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta želio je Novu godinu dočekati sa svojim sugrađanima, te im se pridružio na Poluotoku. Zajedno sa suprugom Dolores prošetao je po gradu, družio se sa Zadranima i čestitao im Novu godinu uz najbolje želje.

Veselo i slatko na dječjoj Novoj godini

Zadar je imao i dječji doček Nove godine u prijepodnevnim satima, pa je održana radionica s izradom kroštula s čokoladom uz mentorstvo i asistenciju legendarnog hrvatskog masterchefa Branka Ognjenovića. Djecu je zabavljao i program vodio popularni Igor Jelinić Toto, a nakon čokoladnog performansa za djecu u podne je zapjevao Ivan Zak. Nakon koncerta za najmlađe Zadrane, podijeljene su čokoladne kroštule uz fotografiranje s Ognjenovićem i Zakom.

Vezane fotografije

Spektakl dočeka Nove godine na otvorenom u Zadru Spektakl dočeka Nove godine na otvorenom u Zadru Spektakl dočeka Nove godine na otvorenom u Zadru Spektakl dočeka Nove godine na otvorenom u Zadru Spektakl dočeka Nove godine na otvorenom u Zadru Spektakl dočeka Nove godine na otvorenom u Zadru