Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi
Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi
Učenici osmih razreda OŠ Šime Budinića posjetili gradsku upravu.

U sklopu nastave građanskog odgoja učenici osmih razreda OŠ Šime Budinića sa svojom profesoricom Nerom Batinom, posjetili su danas gradsku upravu. Primila ih je zamjenica gradonačelnika Jagoda Surać te im objasnila predstavila rad i nadležnosti Gradskog vijeća, gradonačelnika i svih stručnih službi Grada. Najprije su obišli veliku vijećnicu, gdje su "odglumili" rad vijećnika, postavljajući pitanja na koje je zamjenica Surać odgovarala.

Djecu je zanimao širok raspone tema, od toga kako bi se u Zadru moglu osigurati svim učenicima besplatne udžbenike, preko toga zašto u gradu  ne postoji sportska gimnazija, kako unaprijediti turističku sezonu, do pitanja o prihvatu azilanata.

Nakon toga su posjetili i malu vijećnicu, gdje se druženje nastavilo u neformalnijem tonu.

Vezane fotografije

Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi Sat građanskog odgoja u gradskoj upravi