Promocija boksa u Zadru
Promocija boksa u Zadru
Hrvatski boksaki savez obilazi gradove i mjesta po Hrvatskoj i promiče boks.

Hrvatski boksački savez u suradnji sa Središnjim državnim uredom za šport i pod pokroviteljstvom državne tajnice Janice Kostelić organizirao je obilazak gradova i mjesta po Hrvatskoj u cilju popularizacije boksačkog sporta. U Zadru su se njihovom timu, u kojem su glavni tajnik HBS-a Marko Marović te poznati boksači Željko Mavrović i Mario Preskar, pridružili i brojni boksači mlađih uzrasta iz zadarskih klubova sa svojim trenerima. 

Željko Mavrović istaknuo je važnost ovakve promocije sporta u cilju razbijanja prerasuda o boksu kao opasnom sportu i nagalsio kako svugdje ističe koliko sport može biti inspirativan u životu i koliko znači za osobni rast i razvoj pojedinca. Glavni tajnik HBS-a Marović istaknuo je koliko su uspješni zadarski boksači i kako su na nedavno održvnom međunarodnom Zagreb Open turniru osvojili 11 medalja. 
Promocija svakog sporta je za pohvalu, svaki mladi čovjek kroz bavljenje sportom stječe određenu zrelost i to ga odgaja. Grad Zadar će kao i do sada pomagati sve sportove, pa i boks, u okviru svojih proračunskih mogućnosti.- rekao je gradonačelnik Branko Dukić.

Nakon prijema u Maloj vijećnici, boksači imaju predstavljanje boksa za djecu u školi Šime Budinića, te zajednički trening na Višnjiku sa bivšim boksačkim zvijezdama. 

Vezane fotografije

Promocija boksa u Zadru Promocija boksa u Zadru Promocija boksa u Zadru Promocija boksa u Zadru Promocija boksa u Zadru Promocija boksa u Zadru