Primanje za zadarske odbojkašice
Primanje za zadarske odbojkašice

Gradonačelnik Božidar Kalmeta sa svojim suradnicima, pročelnikom za kulturu i sport Radovanom Dunatovom i njegovom pomoćnicom Snježanom Jurinić upriličio je primanje za zadarske odbojkašice, koje su prvi puta u povijesti izborile ulazak u prvu ligu.

Htjeli smo čestitati igračicama i trenerima na ovom ogromnom uspjehu. Ponosni smo na vas, čestitamo vam na uspjehu i obećavamo da ćemo vam financijski pomagati koliko možemo, naročito sada kad igrate prvu ligu.-rekao je gradonačelnik.

Trener kluba Robert Kresoja istaknuo je veliki trud i zalaganje igračica, od kojih su većina gimnazijalke i studentice, a posebno je naglasio i kako su to samo igračice potekle iz mlađih uzrasta ovog kluba, bez dovođenja pojačanja iz drugih sredina. - Zahvalio bih Gradu i Odjelu za kulturu i Sport, bez čije potpore ovaj klub ne bi niti opstao, a kamoli ovako dobro  funkcionirao. Ovaj uspjeh je samo vrhunac rezultata koji postižemo već niz godina, jer se svi naši uzrasti, i kadetkinje i juniorke i seniorke, uvijek plasiraju u završnice državnih prvenstava i postižu izvrsne rezultate.

Odbojkaški klub Zadar je klub koji počiva na zdravim osnovama. Veseli nas da postižete ovakve uspjehe, igrate, radite izvrsno svoj posao, zato vam i pružamo potporu na svim razinama. Mislim da klub i Grad funkcioniraju u jednom dobrom partnerstvu.-naglasio je pročelnik Radovan Dunatov.

Od iduće sezone, koja počinje u listopadu, igračice OK Zadar natjecat će se u okviru prve lige, prvi puta u povijesti ženske odbojke u Zadru.

Vezane fotografije

Primanje za zadarske odbojkašice Primanje za zadarske odbojkašice Primanje za zadarske odbojkašice Primanje za zadarske odbojkašice Primanje za zadarske odbojkašice Primanje za zadarske odbojkašice Primanje za zadarske odbojkašice Primanje za zadarske odbojkašice