Policijska postaja ponovo na Poluotoku
Policijska postaja ponovo na Poluotoku
PU zadarska otvorila područni ured na Poluotoku.

Godinu dana nakon preseljenja  policijske postaje Zadar na lokaciju u ulici Stjepana Radića, policija se vraća na Poluotok otvaranjem područnog ureda na adresi Zore dalmatinske 1. 

Policija je cijelo vrijeme bila prisutna na Poluotoku svojim ophodnjama i nismo primjetili da je reakcija policije bila sporija, ali željeli smo se približiti građanima na Poluotoku. U posljednje tri godine u uređenje prostora u Zadru policija je uložila oko 22 milijuna kuna, a ovo je završetak tog ciklusa ulaganja. Želimo biti pristupačniji građanima u sezoni i izvan nje, a i turistima, zato nastavljamo i s projektom stranih policajaca u sezoni. Upravo PU zadarska je započela s ovim projektom 2006., pokazao se toliko dobrim da se proširio i na druge države, a ove godine imamo policajce iz Kine, Austrije, Mađarske i Poljske.- rekao je načelnik PU Anton Dražina.

Imamo iznimno zahtjevnu turističku sezonu koja iziskuje veliki napor i turističkih djelatnika, ali i svih javnih službi. Broj turista je velik, i oni i građani očekuju sigurnost.- naglasio je gradonačelnik Branko Dukić.

 

Vezane fotografije

Policijska postaja ponovo na Poluotoku Policijska postaja ponovo na Poluotoku Policijska postaja ponovo na Poluotoku Policijska postaja ponovo na Poluotoku