Radove na uređenju zgrade Mjesnog odbora Crno otvorio je danas gradonačelnik Božidar Kalmeta. Riječ je o kompletnom uređenju ne samo prostora za rad Vijeća mjesnog odbora, već i niza društvenih sadržaja kojima će se unaprijediti uvjeti življenja u Crnom.
Radove na uređenju zgrade Mjesnog odbora Crno otvorio je danas, u nazočnosti predsjednice MO Crno gospođe Anite Grgurević, gradonačelnik Božidar Kalmeta. Riječ je o kompletnom uređenju ne samo prostora za rad Vijeća mjesnog odbora, već i niza društvenih sadržaja kojima će se unaprijediti uvjeti življenja u Crnom.

Najvažniji od njih je svakako dječji vrtić, a uredit će se i prostorije za kulturna događanja, za potrebe okupljanja umirovljenika, te za aktivnosti Športskog kluba.

Kako je naglasio zadarski gradonačelnik, nastavak je to ulaganja u rubne dijelove grada kojemu je krajnji cilj da ti dijelovi grada budu uređeni jednako kao i njegov uži centar.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 1.3 milijuna kuna, a radovi su temeljem provedenog javnog nadmetanja povjereni poduzeću «Oziris» iz Zadra. Rok završetka radova je 60 radnih dana.