Zadar je dobio još jedan dječji vrtić privatnih osnivača, benediktinskog samostana sv. Marije. Dječji vrtić Golubica jučer je počeo s radom u novouređenim prostorijama na Poluotoku. Vrtić upisuje dvije skupine djece (ukupno 38 djece) u dobi od 3 do 7 godina, a opremljen je za prihvat djece s posebnim potrebama, od kojih jedno već pohađa vrtić. Radi o ustanovi koja u potpunosti poštuje iste  pedagoške standarde kao i vrtići kojima je osnivač Grad Zadar, te ima istu cijenu prema roditeljima od 700 kuna, tako ulazi u sustav sufinanciranih vrtića drugih osnivača. To znači da Grad Zadar sudjeluje u financiranju rada ovog vrtića sa iznosom bruto plaća za četiri odgojiteljice. 

Danas je vrtić blagoslovljen , predstavljen javnosti, a posjetili su ga i gradonačelnik, pročelnik za odgoj i školstvo Grada Zadra, predstavnici županije i mnogobrojni predstavnici medija.

Vezane fotografije

Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica Otvoren dječji vrtić Golubica