Obnovljen dječji vrtić u Ričinama
Obnovljen dječji vrtić u Ričinama
Gradonačelnik obišao obnovljeni dječji vrtić u MO Ričine.

Gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta, u društvu ravnateljice dječjeg vrtića "Sunce", Ane Dunatov, obišao je obnovljeni dječji vrtić u MO Ričine. 

Dječji vrtić u Ričinama obnovljen je od poda do stropa. U potpunosti je postavljen novi parket, renoviran je strop, zidovi, instalacije, kupljen novi namještaj, a sanitarni čvor uređen je u prostoru vrtića. Do obnove najviše primjedbi roditelja bilo je na neadekvatni sanitarni čvor, posebice stoga što su djeca morala izaći iz vrtića kako bi koristila sanitarni čvor. Rekonstrukcijom vrtića i taj je nedostatak riješen, a djeca i njihove odgajateljice dobili su siguran i obnovljen prostor za igru i učenje.

Grad Zadar nastavlja voditi brigu o našim najmlađima, o našoj djeci, i ulaže napore kako bi djeca u svim djelovima grada imala primjerene i jednake uvjete predškolskog odgoja i obrazovanja.

 

Vezane fotografije

Obnovljen dječji vrtić u Ričinama Obnovljen dječji vrtić u Ričinama Obnovljen dječji vrtić u Ričinama Obnovljen dječji vrtić u Ričinama Obnovljen dječji vrtić u Ričinama Obnovljen dječji vrtić u Ričinama