Obavijest o početku radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje raskrižja državne ceste oznake D306 s ulicom Put Biliga u Zadru.
Obavijest o početku radova na projektu rekonstrukcije i izgradnje raskrižja državne ceste oznake D306 s ulicom Put Biliga u Zadru.
Hrvatske ceste d.o.o.

Hrvatske ceste d.o.o. kao investitor projekta planiraju započeti 15.3.2022. godine radove na rekonstrukciji i izgradnji raskrižja državne ceste D306 s ulicom Put Biliga u Zadru, sukladno Sporazumu o reguliranju međusobnih odnosa na rekonstrukciji i izgradnji raskrižja ulica Put Biliga i Hrvatskog sabora između Hrvatskih cesta d.o.o. i Grada Zadra.

Ugovor o izvođenju radova potpisan je sa Zajednicom gospodarskih subjekata koju čine tvrtke KRUŠEVO-PUT d.o.o., INGRA d.d. i MEŽNAR GRAĐEVINSKE USLUGE.  Ugovorena cijena radova bez PDV-a iznosi 6.416.369,50 kuna, a predviđeni rok završetka radova je 12 (dvanaest) mjeseci. Ugovor o nadzoru sklopljen je sa Zajednicom gospodarskih subjekata CIVIL ENGINEERING CONSULTANCY d.o.o. i TERESTRIKA d.o.o. sa ugovorenom cijenom usluge od 257.003,00 kuna bez PDV-a.

Za vrijeme prve faze radova promet predmetnim ulicama odvijat će se sukladno privremenoj regulaciji prometa koju dostavljamo u privitku. Ista podrazumijeva zatvaranje dijela ulice Put Biliga za sav promet.

Napominjemo kako će se za vrijeme izgradnje potpornog zida prometnice, u cilju osiguranja imovine i svih sudionika u gradnji, privremeno ukinuti prvi red parkirališnih mjesta uz samo gradilište, te ovim putem molimo građane za razumijevanje.

Pravovremeno ćemo nastaviti obavještavati o svim ostalim fazama izgradnje koje imaju utjecaj na normalno funkcioniranje prometa u zoni zahvata.

Hrvatske ceste d.o.o.