Obavijest - Od ponedjeljka (12.ožujka) nova prometna regulacija na Poluotoku
Obavijest - Od ponedjeljka (12.ožujka) nova prometna regulacija na Poluotoku
U sklopu rekonstrukcije gradskih prometnica koju provode Hrvatske ceste. Od 12. ožujka do 14. travnja 2018.

Zbog zatvaranja dijela prometnice kod zgrade „Pegla“ na Obali kralja Tomislava, od ponedjeljka, 12. ožujka do subote 14. travnja 2018., bit će uspostavljena nova privremena prometna regulacija na području Poluotoka za sva osobna vozila, dostavna vozila, autobuse i kamione.

Iz tog razloga Ulicom Bartula Kašića, umjesto jednosmjernog, bit će uspostavljen dvosmjerni promet i neće biti moguće parkiranje vozila. Također, parkiranje neće biti moguće i na prometnici u Ulici Krešimira Ćosića, a bit će organiziran i novi smjer kretanja autobusa Liburnije. Autobusi će prometovati Obalom kralja Tomislava, Ulicom Bartula Kašića, Ulicom Krešimira Ćosića i Ulicom kralja Dmitra Zvonimira s autobusnim stajalištem u Foši.

Ulaz na Poluotok bit će omogućen preko Bedema zadarskih pobuna uz ograničenja za dostavna vozila i kamione, a izlaz kroz Kopnena vrata u Foši. Također, iz smjera zapada, prometovanje će biti omogućeno Liburnskom obalom do gradskog mosta i natrag. Od ponedjeljka, ponovno se uvodi naplata parkiranja na parkiralištu Zaraušek (Liburnska  obala). 

Detalje prometne regulacije možete pronaći u skicama u privitku.

Vezane fotografije

Obavijest - Od ponedjeljka (12.ožujka) nova prometna regulacija na Poluotoku Obavijest - Od ponedjeljka (12.ožujka) nova prometna regulacija na Poluotoku Obavijest - Od ponedjeljka (12.ožujka) nova prometna regulacija na Poluotoku

Vezani dokumenti

Dokument 1[4].pdf Dokument 3[3].pdf