Najavljeno uređenje okoliša uz Ulicu Petra Skoka na Smiljevcu
Najavljeno uređenje okoliša uz Ulicu Petra Skoka na Smiljevcu

-Nakon obnove prometnice u Ulici Petra Skoka na Smiljevcu, odnosno uređenja kompletne infrastrukture ceste, nogostupa, javne rasvjete te oborinske i fekalne kanalizacije, na red dolazi i uređenje dijela okoliša stambenog naselja uz prometnicu, izvijestio je na kolegiju gradonačelnika pročelnik UO za graditeljstvo i prostorno planiranje Grada Zadra, Darko Kasap. 

-Procijenjena vrijednost nabave za uređenje okoliša je 2 milijuna i 740 tisuća kuna, a izlicitirana cijena je 2.316 135,09 kn. Pripremljena je Odluka prema Gradskom vijeću od kojeg bi trebali dobiti suglasnost za potpisivanje ugovora s odabranim ponuditeljem, objasnio je postupak Darko Kasap.

-Projektom je predviđeno uređenje pristupne ceste, parkirnih mjesta i zelene površine. Radi se o dosta gusto naseljenom i značajnom području našega grada te će, doista, ovaj projekt  započeti odmah nakon donošenja Odluke od strane Gradskog vijeća. Po potpisivanju ugovora definirat će se rok za izvođenje radova.  S obzirom na potrebe građana toga stambenog naselja, nemamo namjeru prekidati ove radove  tijekom ljetne sezone kako bi oni bili gotovi što prije, a građani dobili uređen i funkcionalan okoliš, zaključio je Kasap.

Vezane fotografije

Najavljeno uređenje okoliša uz Ulicu Petra Skoka na Smiljevcu