Na Višnjiku uređeni sanitarni čvor i svlačionice
Na Višnjiku uređeni sanitarni čvor i svlačionice
Prijeko potreban sadržaj za oko tri i pol tisuće korisnika i posjetitelja dnevno.

Brojni rekreativci i sportaši koji su svakodnevno u ŠC-u Višnjik i kojima su na raspolaganju mnogi kvalitetni sadržaji rekreativne i sportske infrastrukture, od ponedjeljka, 27. srpnja 2020. će se moći koristiti i uređenim i opremljenim sanitarnim čvorom, te svlačionicama.

Zahvat kojim je prostor smješten u kompleksu otvorenih terena, uz njegov sjeverni rub, u neposrednoj blizini igrališta za mali nogomet, košarkaških igrališta te trim staze, uređen je i suvremeno opremljen u suradnji ŠC-a Višnjik i Grada Zadra.
– Ovakav sadržaj bio je prijeko potreban jer svakodnevno na Višnjiku imamo oko tri i pol tisuće korisnika i posjetitelja, što rekreativaca, što sportaša. Prostor u kojemu se nalaze sanitarni čvor i svlačionice podijeljen je u ženski i u muški blok, a opremljen je veoma suvremeno. Tako će se korisnici moći koristiti WC-ima, tuševima i sušilima za kosu, te ormarićima u koje mogu, žele li, na određeno vrijeme pohraniti svoje stvari i opremu – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Uporaba sanitarnog čvora i svlačionica održavat će se pod stalnim nadzorom i to tijekom radnog vremena od sedam do 22 (zimsko) i od sedam do 23 (ljetno) sata, a naknada za uporabu bit će simbolična – 5 (pet) kuna.

Kako izgledaju sanitarni čvor, te svlačionice, pogledajte u galeriji.

Vezane fotografije

Na Višnjiku uređeni sanitarni čvor i svlačionice Na Višnjiku uređeni sanitarni čvor i svlačionice Na Višnjiku uređeni sanitarni čvor i svlačionice