Gradonačelnik s vatrogascima
Gradonačelnik s vatrogascima

Gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić obišao je danas Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zadra, budući da se sutra obilježava dan sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca. Gradonačelnik je izrazio veliko zadovoljstvo njihovim radom i organiziranošću, pohvalio izrazito važan i kvalitetan ljudski faktoru tom poslu, ali i najavio idaljnja ulaganja Grada u opremu koja je vatrogascima neophodna. 
Dokazali ste svoju kvalitetu i izvrsnu organizcaiju kojom ste me oduševili tijekom prošle godine, kada ste besprijekorno funkcionirali najprije tijekom katastrofalnih ljetnih požara na našem području, a poslije toga i u poplavi koja je pogodila Zadar u rujnu. Tada smo svi zajedno neprekidno boravili ovdje u vašoj postaji i koordinirali rad na terenu, i moram reći da ste sve besprijekorno odradili. Grad će vas i dalje pratiti potrebnim ulaganjima u opremu. Želim vam sretan dan vašeg zaštitnika.- rekao je gradonačelnik Dukić.
Jedan od vatrogasaca iz zadarske postrojbe, Marin Radas danas dobiva i nagradu za najvatrogasca Hrvatske, što je još jedno priznanje i njemu i radu cjelokupne JVP Zadar. 
Zapovjednik JVP Željko Šoša uručio je gradonačelniku zahvalnicu za potporu radu ove postrojbe.

Vezane fotografije

Gradonačelnik s vatrogascima Gradonačelnik s vatrogascima Gradonačelnik s vatrogascima Gradonačelnik s vatrogascima Gradonačelnik s vatrogascima