Gradonačelnik položio lovorov vijenac na Narodnom trgu
Gradonačelnik položio lovorov vijenac na Narodnom trgu

U povodu Dana antifašističke borbe, gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta, sa suradnicima zamjenikom Zvonimirom Vrančićempročelnicom Ureda Grada, Mirjanom Zubčić, pročelnicom UO za financije, Grozdanom Perić, pročelnikom UO za gospodarstvo i obrtništvo, Ivicom Katićem i pročelnica UO za komunalne djelatnosti Grada Zadra, Ivanom Vanjak, položio je lovorov vijenac na spomen ploču na Narodnom trgu. 

- Ovaj se dan u Hrvatskoj obilježava od njezine neovisnosti što govori koliko je taj dan važan za Republiku Hrvatsku i grad Zadar. Mi se danas klanjamo svim žrtvama fašističkog terora ali i svim ostalim žrtvama totalitarnih sustava, kazao je gradonačelnik Božidar Kalmeta dodajući da je grad Zadar dugo bio pod faštističkom okupacijom i za to je vrijeme najviše nazadovao. Zato ovaj dan za grad Zadar ima posebno značenje, zaključio je. 

Vezane fotografije

Gradonačelnik položio lovorov vijenac na Narodnom trgu Gradonačelnik položio lovorov vijenac na Narodnom trgu Gradonačelnik položio lovorov vijenac na Narodnom trgu Gradonačelnik položio lovorov vijenac na Narodnom trgu Gradonačelnik položio lovorov vijenac na Narodnom trgu Gradonačelnik položio lovorov vijenac na Narodnom trgu