Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva
Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva

Tradicionalno, povodom  blagdana sv. Stošije, nebeske zaštitnice Zadra i naslovnice zadarske katedrale, gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta  sa suradnicima, predsjednikom Gradskog vijeća, Živkom Kolegom i pročelnikom UO za kulturu i šport, Radovanom Dunatovom, posjetio je poglavaricu - časnu majku Anastaziju Čizmin i koludrice  Benediktinskog samostana sv. Marije u Zadru.

Uz cvijeće i prigodne darove, gradonačelnik Kalmeta čestitao je Časnoj majci imendan, zaželio puno zdravlja i božjeg blagoslova. 

-Neka nas svih zajedno sv. Stošija i dalje čuva kao što je to činila do sada, naglasio je gradonačelnik.

-Svakoga dana molimo Boga da nam pošalje žene koje su osjetile Njegov poziv, da nam se pridruže, kako bi naša zajednica ostala živa i dalje se razvijala, istaknula je Časna majka podsjećajući da se nedavno zaredila jedna njihova članica te goste upoznala s novom pripravnicom. 

Kao što je to već uobičajeno, iz godine u godinu, časne sestre dočekale su predstavnike Grada Zadra i novinare pjesmom i bogatim stolom na kojem su se našli domaći kolači i likeri napravljeni od voća s njihovog imanja u Smilčiću.

Vezane fotografije

Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva Gradonačelnik kod benediktinki: Neka nas sv. Stošija i dalje čuva