Gradonačelnik Dukić obišao gradilište u uvali Jazine
Gradonačelnik Dukić obišao gradilište u uvali Jazine
Povodom početka rekonstrukcije prometnice i obalnog zida na Obali kralja Tomislava.

Gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić i pročelnik UO za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap, obišli su gradilište na Obali kralja Tomislava u uvali Jazine,  gdje su danas započeli radovi na rekonstrukciji prometnice i obalnog zida.

Radi se o posljednjem preostalom nedovršenom dijelu obalnoga zida u uvali Jazine. U okviru treće faze uređenja ovaj će se zid obnoviti sukladno sporazumu s Hrvatskim cestama, Županijskom lučkom upravom i Gradom Zadrom, čime će se zaokružiti uređenje obale u punoj dužini. Ukupno će se uredit 138 m obale i postaviti 500 m četvornih kamenog opločenja. Također, bit će postavljena i nova javna rasvjeta. Ukupan iznos radova bez PDV-a je 5 milijuna 336 tisuća kuna.

Radovi na rekonstrukciji zida trajat će do kraja godine, a radovi na rekonstrukciji ceste i popločenju obale bit će gotovi na proljeće. Do završetka navedenih radova na snazi je privremena prometna regulacija.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Dukić obišao gradilište u uvali Jazine Gradonačelnik Dukić obišao gradilište u uvali Jazine Gradonačelnik Dukić obišao gradilište u uvali Jazine Gradonačelnik Dukić obišao gradilište u uvali Jazine Gradonačelnik Dukić obišao gradilište u uvali Jazine Gradonačelnik Dukić obišao gradilište u uvali Jazine