Gradonačelnici potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji Zadra i Imotskog
Gradonačelnici potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji Zadra i Imotskog
Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Imotskog.

Na Svečanoj sjednici Grada Imotskog održanoj povodom obilježavanja Dana grada, gradonačelnici Zadra i Imotskog, Branko Dukić i Ivan Budalić potpisali su Povelju o prijateljstvu i suradnji Grada Zadra i Grada Imotskog. Tom prilikom gradonačelnk Dukić istaknuo kako mu je srce mirno kada se prijateljstvo ovih dvaju gradova potvrđuje potpisom i pečatom.

- Domovinski rat je neraskidivo vezao Zadar za Imoćane. Prijatelji se poznaju u potrebi, a mi smo u jesen 1991. godine uza sebe imali prijatelje. Zato posebno pozdravljam Imotske sokolove, branitelje, a s neizmjernom zahvalnošću roditelje naših poginulih vitezova. Možda je i simbolično da Ivan Budalić i ja, kao branitelji, imamo čast ovom poveljom potvrditi prijateljstvo Imotskoga i Zadra, istaknuo je gradonačelnik Dukić i nastavio:

- Danas smo predani razvoju svojih gradova, stvaranju boljih uvjeta za siguran, uspješan i sadržajan život njihovih žitelja. Uspostavom prijateljstva još ćemo čvršće biti povezani, razmjenjivati znanja i iskustva, širiti partnerstva među našim gospodarstvenicima, kulturnjacima, sportašima. Posebno se radujem suradnji i novim prijateljstvima naše djece i mladih, poručo je Dukić.

Vezane fotografije

Gradonačelnici potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji Zadra i Imotskog Gradonačelnici potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji Zadra i Imotskog Gradonačelnici potpisali Povelju o prijateljstvu i suradnji Zadra i Imotskog

Vezani dokumenti

Dokument Povelja Imotski.pdf