Francuski učenici u posjetu Zadru
Francuski učenici u posjetu Zadru
Razmjena Zadar- Contrexéville

Nakon posjeta učenika  škole Petra Preradovića  francuskom gradu Contrexeville–u prošle godine, obje škole započele su Erasmus+ projekt u trajanju od  1. rujna 2018. do 31. kolovoza 2020. Pored brojnih aktivnosti koje uključuju rad na projektima iz područja povijesti, glazbe, geografije, engleskog i  francuskog jezika predviđene su dvije razmjene koje se financiraju iz sredstava projekta.

Prva razmjena traje od 23. do 30. svibnja 2019. na koju je došlo 23 učenika, troje učitelja i ravnatelj škole iz Contrexeville-a . Smješteni su u obiteljima zadarskih učenika , a njihov boravak u Zadru uključuje posjete školi, izlet na Kornate i Plitvice, razgled Zadra, a danas su, zajedno sa svojim domaćinima posjetili i Gradsku upravu. U Velikoj vijećnici primili su ih pročelnik za odgoj i školstvo Joso Nekić te voditeljica međunarodne suradnje Anita Gržan Martinović.

 

Vezane fotografije

Francuski učenici u posjetu Zadru Francuski učenici u posjetu Zadru Francuski učenici u posjetu Zadru Francuski učenici u posjetu Zadru