Edukacija i radionica o mentalnoj pripremi sportaša na Višnjiku
Edukacija i radionica o mentalnoj pripremi sportaša na Višnjiku
Od 26. do 28. travnja.

ŠC Višnjik poziva sportaše, roditelje, trenere i sve zainteresirane na besplatnu seriju edukacija i radionica na temu mentalne pripreme sportaša pod nazivom: Mentalna priprema sportaša u praksi – malo teorije, puno prakse.

Edukacije i radionice će voditi mag.psych. Toni Gauta, sportski psiholog i teniski trener s licencom, ITF-a te Boris Balent, sportski psiholog Hajduka iz Splita i autor priručnika za trenere Psihološka znanja i alati u sportskoj praksi.
Teme edukacije bit će podijeljene u tri modula. Prvi modul bavi se pitanjem koncentracije sportaša, vrstama i praktičnim tehnikama koncentracije, te korištenjem moderne tehnologije u sportu za postizanje zone ili flow fenomena.

Drugi modul bavi se upravljanjem emocijama, tehnikama postizanja optimalne pobuđenosti kod sportaša, te brojnim drugim alatima opuštanja sportaša prije, tijekom i između natjecanja.
Kako bi se prikazao individualan i skupni rad sportskog psihologa u praksi, posljednji modul nudi praktični prikaz rada u nogometnim klubovima poput Dinama i Hajduka, iskustvo rada s mladim tenisačima u TK-a Zadar 08, te prikaz slučaja rada sportskog psihologa u NBA ligi. Posljednji modul omogućit će raspravu publike s izlagačima.

Edukacije i radionice u trajanju od sat i pol bit će održane u Press centru ŠC-a Višnjik u sljedećim terminima – petak 26. travnja u 16 sati, subota 27. travnja u 19, nedjelja 28. travnja u 19 sati.

Svi zainteresirani mogu se predbilježiti na e-adresu: gautatoni@gmail.com, ali predbilježba nije uvjet dolaska na radionicu i edukaciju jer će vrata biti svima otvorena.

 

Mentalna priprema sportaša, edukacija i radionice na Višnjiku