Dječji vrtić "Latica" obilježio 25. godišnjicu uspješnog rada
Dječji vrtić "Latica" obilježio 25. godišnjicu uspješnog rada
Zahvala svim djelatnicima, suradnicima i podupirateljima povodom 25. rođendana "Latice".

Punih 25 godina prošlo je od osnutka i početka rada dječjeg vrtića za djecu s teškoćama u razvoju "Latica". Tim povodom djelatnici ove ustanove, na čelu s ravnateljicom Vesnom Penjalov, organizirali su proslavu i prigodno druženje kako bi zahvalili svim suradnicima i podupirateljima uspješnog djelovanja ustanove tijekom ovog značajnog razdoblja. Na početku susreta ravnateljica Penjalov zahvalila je osnivaču Gradu Zadru na dosadašnjoj podršci i potpori koja će im i dalje biti potrebna dok ne presele u centar Mocire te podsjetila da je osnivanje ovog vrtića potaknula Udruga tjelesnih invalida Zadarske županije. Također, ravnateljica je iskoristila prigodu i zadarskoj Udruzi za Down sindrom čestitala  Svjetski dan sindroma Down. Proslava je održana u Maloj dvorani zadarskog HNK gdje je i postavljena prigodna izložba fotografija na kojoj su prikazani brojni njima značajni događaji.

U ime Grada Zadra, proslavi su nazočili predsjednik Gradskog vijeća, Živko Kolega, pročelnik za zadravstvo i socijalnu skrb Mario Pešut sa suradnicima, pročelnik za odgoj i školstvo Joso Nekić, pročelnica Ureda Grada Mirjana Zubčić te mnogi ravnatelji obrazovnih, kulturnih i drugih stručnih ustanova grada Zadra, članovi udruga koje skrbe o osobama s invaliditetom kao i brojni prijatelji i podupiratelji rada vrtića. 

Vezane fotografije

Dječji vrtić "Latica" obilježio 25. godišnjicu uspješnog rada Dječji vrtić "Latica" obilježio 25. godišnjicu uspješnog rada Dječji vrtić "Latica" obilježio 25. godišnjicu uspješnog rada Dječji vrtić "Latica" obilježio 25. godišnjicu uspješnog rada Dječji vrtić "Latica" obilježio 25. godišnjicu uspješnog rada Dječji vrtić "Latica" obilježio 25. godišnjicu uspješnog rada