Povodom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti Grad Zadar u suradnji sa svojim tvrtkama i sportskim klubovima u četvrtak, 22. rujna obilježava Dan alternativne mobilnosti. Tvrtka Liburnija cijeli će dan besplatno prevoziti građane na svim gradskim linijama, kao alternativu korištenju osobnih automobila. Također, Grad Zadar i Biciklistički klub Zadar organiziraju promotivnu vožnju biciklima i rolama od Puntamike do Grada. Pozivamo sve građane da se pridruže vožnji. Start je kod svjetionika na Puntamici u 17:00, a cilj kod Pozdrava Suncu. U sklopu obilježavanja Tjedna mobilnosti, tvrtka Obala i lučice postavit će stalak za parkiranje bicikla ispred zgrade gimnazije, u Perivoju Vladimira Nazora, kao pružanje mogućnosti srednjoškolcima da biciklima dolaze na nastavu.

Povodom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti Grad Zadar u suradnji sa svojim tvrtkama i sportskim klubovima u četvrtak, 22. rujna obilježava Dan alternativne mobilnosti.

 

 Tvrtka Liburnija cijeli će dan besplatno prevoziti građane na svim gradskim linijama, kao alternativu korištenju osobnih automobila.

 

Također, Grad Zadar i Biciklistički klub Zadar organiziraju promotivnu vožnju biciklima i rolama od Puntamike do Grada. Pozivamo sve građane da se pridruže vožnji. Start je kod svjetionika na Puntamici u 17:00, a cilj kod Pozdrava Suncu.

 

U sklopu obilježavanja Tjedna mobilnosti, tvrtka Obala i lučice postavit će stalak za parkiranje bicikla ispred zgrade gimnazije, u Perivoju Vladimira Nazora, kao pružanje mogućnosti srednjoškolcima da biciklima dolaze na nastavu.