COWORKING–COIN ZADAR prostor za poduzetnike započeo s radom
COWORKING–COIN ZADAR prostor za poduzetnike započeo s radom
Na Putu Murvice 16, na zadnjem katu bivše upravne zgrade Vinilplastike, na 340 m2 smjestio se prvi zadarski coworking prostor – COIN.

Nakon deset mjeseci radova na adaptaciji i opremanju, prostor je uspješno dovršen, a zadarski poduzetnici napokon mogu u njemu raditi uz besplatno korištenje prva tri mjeseca za sve one koji usele do kraja godine!

Zadarski poduzetnici i svi oni koji su pratili razvoj prve domaće Coworking zajednice mogu biti zadovoljni, jer je coworking prostor napokon završen. Moderno opremljeni prostor jedan je od najbolje opremljenih coworking prostora u Hrvatskoj i to poglavito zahvaljujući sredstvima EU, bez kojih bi bilo nemoguće urediti derutni prostor.

Tako je od početka studenog postojećim i potencijalnim poduzetnicima na raspolaganju prostor za rad u različitim varijantama: “tiha” zona – za sve one koji žele raditi bez imalo ometanja, zatim “bučna” zona za one koji žele raditi uz interakciju sa ostalim stanarima i gostima COIN-a, lounge prostor za druženje i sastanke, kuhinja, multimedijalna dvorana za prezentacije i konferencije, te dvorana za sastanke i dva ureda – blue & green office. Uz navedeni funkcionalni prostor, COIN nudi i vrlo fleksibilne “pakete” usluga kako bi svatko od budućih korisnika mogao pronaći kombinaciju koja mu najviše odgovara. Tako će se od iduće godine u COIN-u moći raditi samo nekoliko sati tjedno u uz osnovni, najednostavniji i najjeftiniji paket usluga po cijeni od 150 kn mjesečno. Paketi zatim “rastu” do neograničenog paketa koji omogućuje neograničeno korištenje prostora. Tu su i druge mogućnosti poput usluge  uvijek fiksnog radnog mjesta, koje je čuvano samo za jednu osobu ili pristup ormariću za osobne stvari kao i popularni 24/7  pristup COIN-u . Ne treba, dakako zaboraviti i popuste za obrtnike, članove Udruženja obrtnika Zadar koje je vlasnik prostora.

Ono što je najvažnije u novom radnom okruženju je atmosfera, a za dobru atmosferu u COIN-u brinuti će se tzv. “domaćini” tj. stručnjaci iz lokalnih potpornih institucija koji će dočekivati, usmjeravati i povezivati poduzetnike i buduće korisnike COIN-a. Prvi članovi COIN zajednice već su započeli s radom, tako da ovim putem pozivamo sve one koji žele raditi u kreativnom i afirmativnom okruženju da se jave i iskuse zadovoljstvo rada i druženja u COIN-u.

Najavljujemo i cijeli niz događanja koji će se organizirati u COIN-u. Bit će tu za svakog po nešto, a teme će se oblikovati prema potrebama i željama korisnika. Članovi će imati na raspolaganju programe potpora poput poduzetničkog mentorstva, licenci za razne softverske programe, pomoći kod prijave projekata za EU sredstva i sl.  Za one koji žele uspostavljati međunarodnu suradnju i internacionalizirati svoje poslovanje, COIN će omogućiti povezivanje s partnerskim coworking prostorima kroz EU programe razmjene.

Nadamo se da će poduzetnici i svi oni koji pokreću poduzetničku ideju prepoznati COIN kao plodno mjesto za razvoj svojih ideja i za stjecanje novih profesionalnih poznanstava, kontakata i prilika za unaprijeđenje svojeg poslovanja. Još jednom pozivamo sve da nam pomognu u izgradnji prve COIN zajednice u Zadru!

Vezane fotografije

COWORKING–COIN ZADAR prostor za poduzetnike započeo s radom COWORKING–COIN ZADAR prostor za poduzetnike započeo s radom