BMW - promocija u Zadru
BMW - promocija u Zadru

BMW će po prvi puta svjetsku promociju svog vozila organizirati u Hrvatskoj, i to u Zadru. Od 16.  do 30. travnja trajat će predstavljanje njihovog novog vozila na tri lokacije na Poluotoku ( ispred sv. Stošije, Arsenala i na Pozdravu Suncu), te , kao posebna atrakcija, na pontonu u uvali Jazine. Tim je povodom održan prvi radni sastanak u Maloj vijećnici Grada Zadra.

Apsolutno podržavam ovaj projekt, izuzetno sam počašćen kao gradonačelnik Zadra što je BMW odabrao baš Zadar za promociju svog vozila, jer je to sjajna promidžba za grad  u turističkom smislu, naročito u predsezoni.- rekao je gradonačelnik Božidar Kalmeta.

Damir Kirasić iz tvrtke BMW pojasnio je da je ovo prvi put da se svjetska promocija nekog njihovog vozila odvija u Hrvatskoj. Trajat će skoro mjesec dana, a u 8 grupa će doći preko 300 svjetskih novinara u tom periodu u Zadar. Osim promocije za medije, bit će mogućnosti da i građani vide automobil i upoznaju se s njegovim dizajnom, koncepcijom i tehničkim karakteristikama. Naime, na tri lokacije u  gradu bit će postavljeni paviljoni u kojima će se moći razgledati vozilo i dobiti informacije o njemu. Najatraktivniji izložbeni prostor bit će postavljan na pontonu u uvali Jazine, gdje će se automobil predstavljati medijima.

Vezane fotografije

BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru BMW - promocija u Zadru