U Velikoj vijećnici grada Zadra održan je prvi sastanak Partnerskog odbora za izradu Strategije razvoja grada Zadra za razdoblje 2013 – 2020. Sastanku su prisustvovali predstavnici Grada Zadra i tvrtki u vlasništvu Grada, predstavnici civilnog i privatnog sektora s područja grada.

Partnerski odbor je temeljno tijelo za izradu Strategije, čija uloga je nadziranje i savjetovanje u izradi Strategije te prihvaćanje Strategije. Nositelj izrade Strategije je Grad Zadar, a koordinator izrade Razvojna agencija Zadarske županije.

Sastanak je uvodnom riječju otvorio zamjenik gradonačelnika g. Darko Kasap, nakon čega su direktorica ZADRA-e Sanja Peričić te savjetnik za regionalni razvoj Šime Erlić održali prezentacije o konceptu i hodogramu aktivnosti za izradu Strategije.

U nastavku sastanka konstituiran je Partnerski odbor, imenovani su članovi radnog tima te je iznesen prijedlog članova radnih skupina.

Tijekom sastanka višestruko je naglašena važnost partnerskog pristupa kao temelja procesa izrade Strategije koji će se realizirati kroz djelovanje Partnerskog odbora te što veću aktivnost članova radnih skupina.

Vezane fotografije