Grad Zadar u organiziranom posjetu Sveučilištu u Splitu na predstavljanju rezultata projekta Student Business e-Academy
Grad Zadar u organiziranom posjetu Sveučilištu u Splitu na predstavljanju rezultata projekta Student Business e-Academy
Projekt je usmjeren na poticanje poduzetničkih vještina mladih ljudi.

Predstavnici Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA i Grada Zadra, s nastavnicima i studentima Sveučilišta u Zadru i Prirodoslovno-grafičke škole sudjelovali su u organiziranom posjetu u sklopu projekta Student Business e-Academy (SBeA). Projekt se financira iz Erasmus+ programa, a provodi ga Sveučilište u Splitu u suradnji sa Sveučilištem Middlesex iz Londona i Sveučilištem Malaga iz Španjolske. Glavni projektni rezultat je razvoj besplatnog poduzetničkog online programa koji je predstavljen na ovom događanju održanom na kampusu Sveučilišta u Splitu za preko 200 sudionika koji su dobili uvid u budući besplatni modul online program. Predstavljanjem modula sudionici su potaknuti na korištenje online obrazovanja za razvoj poduzetničkih vještina i profesionalne karijere. U kolovozu 2016. godine na međunarodnom poduzetničkom kampu Summer Jam koji se održao u Pakoštanima, organizirana je međunarodna trening konferencija projekta SBeA, a iskustva polaznika kampa prezentirana su kroz promotivni video.

Navedeni projekt je usmjeren na poticanje poduzetničkih vještina mladih ljudi, a obzirom da se u sklopu projekta European Coworking Network, također financiranog kroz program Erasmus+, projektni partneri ZADRA NOVA i Grad Zadar bave promocijom poduzetništva i coworking koncepta među mladima, prepoznata je potreba osnaživanja ovih dvaju projekata kroz suradnju i razmjenu iskustava. Stoga je ciljana skupina koja uključuje studente i srednjoškolce iz Zadra sudjelovala na događanju u Splitu, što je bila prilika za razmjenu informacija i za uspostavu kontakata s ciljanom skupinom projekta. Ovo je osobito važno jer će pomoći boljoj komunikaciji s mladima koji će sudjelovati u promotivnom događanju ZadarYouth #challenge predviđenom za veljaču 2017. godine, a u sklopu projekta European Coworking Network.

Vezane fotografije

Grad Zadar u organiziranom posjetu Sveučilištu u Splitu na predstavljanju rezultata projekta Student Business e-Academy Grad Zadar u organiziranom posjetu Sveučilištu u Splitu na predstavljanju rezultata projekta Student Business e-Academy Grad Zadar u organiziranom posjetu Sveučilištu u Splitu na predstavljanju rezultata projekta Student Business e-Academy