KLASA:    112-01/14-01/25

URBROJ: 2198/01-8-14-3

Zadar,     17. listopada 2014.

 

Kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje objavljen je oglas za prijam u službu na radno mjesto višeg stručnog suradnika I na određeno vrijeme (6 mjeseci)  dana 17.listopada 2014.godine radi obavljanja  privremenih poslova u djelokrugu poslova na provedbi projekata EU u Upravnom odjelu za EU fondove Grada Zadra. Rok za podnošenje prijava istječe dana 27. listopada 2014. godine.

Opis poslova i zadaća za radno mjesto :  viši stručni suradnik I

-        pomoć voditelju projekta u upravljanju i koordinaciji provedbe projektapo metodologiji upravljanja projektnim ciklusom komunikacija s projektnim partnerima, ugovornim tijelom,podugovaarteljima i ciljanim skupinama

-        suradnja s projektnim partnerima i suradnicima, organizacija sastanaka, događanja, seminara i putovanja

-         pomoć u upravljanju trošenjem sredstava projekta s projektnog računa

-         sudjelovanje u pripremi narativnih i financijskih izvještaja projekta za Ugovorno tijelo

-        upravljanje postupcima javne nabave prema Zakonu o javnoj nabavi

-        izrada i/ili savjetovanje u izradi dokumentacije nabave, sudjelovanju u radu / savjetovanje odbora za ocjenjivanje ponuda, izrada ugovora

-        upravljanje ostalim administrativnim zadacima u projektima

PRAVNI IZVORI ZA PROVJERU ZNANJA:

-        Zakon o javnoj nabavi (NN 90/2011, NN 83/13, NN 143/13, NN13/14)
1. Dio – Opće odredbe; 2. Dio – Sklapanje Ugovora o javnoj nabavi za javne naručitelje

-        Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu; Upute za prijavitelje - Broj poziva: RC.1.1.05
http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/30

-        Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava  - Opći uvjeti koji se primjenjuju na projekte financirane iz strukturnih fondova i Kohezijskog fonda EU u sklopu programa u razdoblju 2007.–2013.
http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/30

-        Zakon o regionalnom razvoju (NN 153/09)

-         Zakon o uspostavi institucionalnog okvira za korištenje strukturnihinstrumenata Europske unije u Republici Hrvatskoj, NN 78/12, 143/13, 157/13

-        Nacionalni strateški referentni okvir 2013.

http://www.strukturnifondovi.hr/

-        Operativni program Regionalna konkurentnost

http://www.strukturnifondovi.hr/

Koeficijent složenosti poslova radnog mjesta – viši stručni suradnik I  je 2,248.

Plaću službenika čini umnožak koeficijenta složenosti poslova utvrđenog za radno mjesto na koje je raspoređen  i osnovice za izračun plaće , uvećan za 0,5% za svaku godinu  radnog staža .

Za kandidate prijavljene na oglas koji ispunjavaju formalne uvjete  provest će se testiranje  radi provjere znanja i sposobnosti  putem pisanog testiranja i intervjua. Pisano testiranje obuhvatit će i provjeru znanja engleskog jezika.

Ako kandidat ne pristupi provjeri, smatra se da je povukao prijavu na javni oglas.

Za svaki dio provjere kandidatima se dodjeljuje  broj bodova od 1 do 10.

Intervju će biti proveden samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50 % ukupnog broja bodova na pisanom testiranju. Vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata (pisano testiranje i intervju)  bit će na ovoj web stranici, te na oglasnoj ploči u predvorju Grada Zadra, Narodni trg 1, najmanje pet dana prije održavanja provjere. Prijave na natječaj podnose se neposredno u pisarnici Gradske uprave Grada Zadra ili poštom na adresu: Grad Zadar , Narodni trg 1, Upravni odjel za gradsku samoupravu i opće poslove-Odsjek za kadrovske poslove u  roku od 8 dana od dana objave na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje odnosno do 27.listopada 2014.godine. O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Po izvršnosti rješenja o prijmu u službu, kandidatima koji ne budu primljeni putem pošte biti će  vraćena dokumentacija priložena prijavi.

Kandidat može tijekom oglasnog    postupka pisanim putem povući prijavu.

 

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU OGLASA