OBAVIJESTI O IZBORU KANDIDATA
OBAVIJESTI O IZBORU KANDIDATA

 U Upravni odjel za EU fondove Grada Zadra u službu na određeno vrijeme radi obavljanja privremenih poslova na radno mjesto savjetnice za provedbu ITU mehanizma radi sudjelovanja u provedbi projekta„ Grad Zadar - ITU tehnička pomoć“ do okončanja projekta 31.prosinca 2023. godine,  po  oglasnom postupku  i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti,  izabrana je kandidatkinja  Iris Jakac, magistra ekonomije.

 U Upravni odjel za EU fondove Grada Zadra u službu na određeno vrijeme radi obavljanja privremenih poslova na radno mjesto savjetnice za provedbu ITU mehanizma radi sudjelovanja u provedbi projekta „Grad Zadar-ITU tehnička pomoć“ do okončanja projekta 31.prosinca 2023. godine,  po  oglasnom postupku   i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti,  izabrana je kandidatkinja  Ozana Klarić Anđić, diplomirana ekonomistica.

 U Upravni odjel za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša  Grada Zadra u službu na određeno vrijeme od 6 mjeseci  radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao tijekom turističke sezone na radno mjesto viši stručni suradnik I – komunalni redar  po  oglasnom postupku  i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti,  izabran je Šime Lenkić, magistar geografije.

 U Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom  Grada Zadra u službu na neodređeno na radno mjesto više savjetnice za poslove gospodarenja zemljištem   po  natječajnom postupku   i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti,  izabrana je Iva Zubčić, dipl.pravnica.

 U Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom  Grada Zadra u službu na neodređeno na radno mjesto savjetnice za poslove procjene vrijednosti nekretninama    po  natječajnom postupku   i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti,  izabrana je Iva Stipčević Pantalon dipl.ekonomistica.

U Upravni odjel za gradsku samoupravu i opće poslove  Grada Zadra u službu na određeno vrijeme od 6 mjeseci  radi obavljanja privremenih poslova na radno mjesto referent za opće psolove  po  oglasnom postupku  i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti, izabran je Krsto Herenda, srednja stručna sprema, prirodoslovno matematička gimnazija.