Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Zadra za 2019.g.
Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Zadra za 2019.g.

Na temelju članka 6. Programa potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Zadra 2016.-2020. godinu („Glasnik Grada Zadra”, br. 12/16, 12/18), Upravni odjel za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka dana 9. listopada 2019. godine objavljuje

JAVNI POZIV za podnošenje prijava za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Zadra za 2019.g.

Vezani dokumenti

Dokument odluka o dodjeli potpora.pdf Dokument Javni poziv za podnosenje prijava za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na podrucju Grada Zadra za 2019.pdf Dokument Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na podrucju Grada Zadra 2016-2020[3].pdf Dokument Izmjene i dopune Programa potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na podrucju Grada Zadra 2016-2020[1].pdf Dokument Izjava o koristenju drzavnih potpora male vrijednosti[4].docx Dokument Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja istih troskova[4].doc Dokument Mjera 1 - Zahtjev za potporu investicijama u poljoprivredna gospodarstva[4].docx Dokument Mjera 2 - Potpora za osiguranje poljoprivredne proizvodnje kod elementarnih nepogoda[4].docx Dokument Mjera 3 - Potpora za ekolosku i integriranu proizvodnju[4].docx Dokument Mjera 4 - Potpora za pripremu projekata za financiranje iz nacionalnih i medunarodnih fondova[4].docx Dokument Mjera 5 - Potpora za edukacije i strucno osposobljavanje poljoprivrednih proizvodaca[4].docx Dokument Mjera 6 - Potpora za ocuvanje i prosirenje genetskog materijala izvornih pasmina domacih zivotinja[4].docx Dokument Mjera 7 - Potpora za subvencioniranje dijela troskova kredita u svrhu poljoprivredne proizvodnje[4].docx Dokument Mjera 8 - Potpora invsticijama u preradu i trzenje poljoprivrednih proizvoda (prerada)[4].docx Dokument Mjera 7 - Potpora za subvencioniranje dijela troskova kredita u svrhu poljoprivredne proizvodnje[4].docx Dokument Mjera 8 - Potpora invsticijama u preradu i trzenje poljoprivrednih proizvoda (prerada)[4].docx Dokument Mjera 9 - Potpora za promociju i plasman poljoprivrednih proizvoda[4].docx Dokument Mjera 10 - Potpora osnivanju i zajednickom djelovanju poljoprivrednih gospodarstava[4].docx Dokument Mjera 11 - Potpora organiziranju znanstveno strucnih skupova, provodenju istrazivackih projekata i izdavanju strucnih casopisa.docx