DOBITNICI JAVNIH PRIZNANJA GRADA ZADRA U 2019. GODINI
DOBITNICI JAVNIH PRIZNANJA GRADA ZADRA U 2019. GODINI

ODLUKOM GRADSKOG VIJEĆA

NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se gospodinu prof.dr.sc. DAMIRU MAGAŠU za najviše zasluge u području znanosti i visokog obrazovanja, u znak zahvalnosti za osobiti doprinos gradu Zadru.

NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se gospodinu prim.doc.dr.sc. NADU VODOPIJI za najviše zasluge u području zdravstva, zdravstvenih znanosti i  humanosti, u znak zahvalnosti za osobiti doprinos gradu Zadru.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi SANJI PETROVSKI za zapažene uspjehe u području kulture i doprinose razvoju plesne umjetnosti.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi KATARINI LIVLJANIĆ za zapažene uspjehe i rezultate u području glazbene umjetnosti i doprinos promicanju hrvatske glazbene baštine.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se ŠKOLI PRIMIJENJENE UMJETNOSTI I DIZAJNA ZADAR za zapažene uspjehe i postignute rezultate u području odgoja i obrazovanja i doprinos razvoju izvannastavnih aktivnosti.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se tvrtki RED BULL ADRIA d.o.o. Zagreb za promidžbu grada Zadra kroz sportski i humanitarni rad te poticanje rekreativnih i volonterskih aktivnosti.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se KLUBU LIJEČENIH ALKOHOLIČARA ZADAR za  zapažene  rezultate  u području zdravstva te  prevencije i suzbijanja ovisnosti.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu MARINKU VIDAIĆU - posthumno za djela humanosti, plemenitosti i požrtvovnosti. 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se HUMANITARNOJ UDRUZI „Antonio Jurjević“  za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području humanitarne djelatnosti i poticanja bavljenja sportom kod mladih.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi prof.dr.sc. VANDI BABIĆ za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području znanosti i promicanje kulturne baštine grada Zadra.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se ATLETSKOM ŠPORTSKOM KLUBU ZADAR za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području športa.

 

ODLUKOM GRADONAČELNIKA

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se MIRJANI DRAGIČEVIĆ za dugogodišnji predani rad u Gradskoj upravi na usluzi i pomoći građanima Zadra.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se ROKU ŠTOKOVU  za iskazani voluntarizam i stručnost u očuvanju javnih zelenih površina.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se MATI  ŽAGARU za očuvanje tradicijskih obrta.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se JURI TADIĆU za zapažene uspjehe na području športa.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se ZADARSKIM MAŽORETKINJAMA za promicanje Zadra kroz šport i ples.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se OSNOVNOJ ŠKOLI „KRUNO KRSTIĆ“ za poseban doprinos na području odgoja i obrazovanja, a povodom 150.-te obljetnice škole.