DOBITNICI JAVNIH PRIZNANJA GRADA ZADRA U 2017. GODINI
DOBITNICI JAVNIH PRIZNANJA GRADA ZADRA U 2017. GODINI

      ODLUKOM GRADSKOG VIJEĆA

NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se gospodinu MILJENKU DOMIJANU, prof. u znak zahvalnosti za osobiti doprinos gradu Zadru, najviše zasluge u promicanju kulturne baštine grada Zadra.

NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se gospodinu FREIDOON GHAZI, dr.med. u znak zahvalnosti za osobiti doprinos gradu Zadru, najviše zasluge u području zdravstva,  zdravstvenih znanosti, humanosti i požrtvovnosti.

            

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi  AIDI VLAINIĆ, prof. za  zapažene uspjehe i postignute rezultate na području odgoja, obrazovanja i unaprjeđenja izvannastavnih aktivnosti.

NAGRADA GRADA ZADRA  dodjeljuje se  gospodinu STIPI ŽUNIĆU za postignute izvanredne rezultate u području športa.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu dr. sc. KLAUDIU GRDOVIĆU, dr.med.  za zapažene  uspjehe i rezultate postignute na području zdravstva i zdravstvenih znanosti.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se  gospodinu LUKI MODRIĆU za postignute izvanredne rezultate u području športa.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se JAVNOJ VATROGASNOJ POSTROJBI ZADAR  za djela humanosti, plemenitosti i požrtvovnosti.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se  OPG - u MIODRAGU  DEŠI  za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području  poduzetništva i poljoprivredne proizvodnje.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu MARKU MIŠULIĆU, dipl.oec. za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području računalnog programiranja i inovativnosti.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi NELI ŠARIĆ, mag.spec.mus. za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području glazbene kulture.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu  KREŠIMIRU DAMJANOVIĆU, mag.arch.  za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području inovativnih projekata arhitekture.

 

      ODLUKOM GRADONAČELNIKA

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se KORISNICIMA PRENOĆIŠTA „SV. VINKO PAULSKI“ ZADAR za djela humanosti i plemenitosti.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se JOSIPU i MARINU DEURU za djela humanosti, plemenitosti i požrtvovnosti.