NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se gospodinu STANISLAVU ANTIĆU za iznimna postignuća u području gospodarstva i razvoja lokalne zajednice. 

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodi ŠIMI  FANTELI, IGORU MARENIĆU  I EDI  FANTELI za postignute izvanredne rezultate u području športa.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu profesoru IVI NIŽIĆU za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području glazbene kulture i umjetnosti.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu TIHOMIRU  TOMČIĆU za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području odgoja i obrazovanja.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi LORETI  BAČIĆ i gospodi  VEDRANU  BOŽIČEVU  i  MATI PECI za zapažene uspjehe i doprinos u promidžbi grada Zadra.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se a cappella grupi A.K.A. Crescendo za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području glazbene kulture i umjetnosti.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu SVETKU PERKOVIĆU za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području odgoja i obrazovanja.  

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu DAMIRU DADI BURČULU  za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području športa.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu EDIJU  STIPIĆU za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području športa.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu DRAGI SIKIRIĆU za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području ugostiteljstva.  

 

GRB GRADONAČELNIKA dodjeljuje se ŠKOLI TRČANJA ZADAR za zapažene uspjehe u području športa i rekreacije.

GRB GRADONAČELNIKA dodjeljuje se gospodi  IVANU MATAKU  I VJEKOSLAVU MUDRINIĆU  za djela humanosti, plemenitosti i požrtvovnosti.

GRB GRADONAČELNIKA dodjeljuje se gospodi BEPU MATEŠIĆU I DAVIDU RICOVU  za zapažene uspjehe u području glazbene kulture i umjetnosti.

GRB GRADONAČELNIKA dodjeljuje se OSNOVNOJ ŠKOLI VOŠTARNICA za zapažene uspjehe u području odgoja i obrazovanja učenika s teškoćama u razvoju.

GRB GRADONAČELNIKA dodjeljuje se gospođi SNJEŽANI JURINIĆ za zapažene uspjehe u području športa.