NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se  gospodinu IVI UČI PULANIĆU kao zahvalnost za osobit doprinos gradu Zadru, naročite uspjehe i najviše zasluge postignute na području sporta i odgoja mladih naraštaja.

 

NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se gospodinu ROBERTU dr.sc. fra BERNARDINU ŠKUNCI kao zahvalnost za osobit doprinos gradu Zadru na području humanističkih znanosti te naročite uspjehe u promicanju etičkih i duhovnih vrijednosti.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se  KLASIČNOJ GIMNAZIJI IVANA PAVLA II. U ZADRU za zapažene uspjehe i postignute rezultate na području odgoja i obrazovanja.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu ANTI RADOSU za zapažene uspjehe i postignute rezultate na području glazbene kulture i umjetnosti. 

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi SLAVICI KOVAČ za zapažene uspjehe i postignute rezultate na području odgoja, obrazovanja i  filmske umjetnosti.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVSTVO ZADAR za zapažene uspjehe i postignute  rezultate na području zdravstva.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi mr.sc. MARIJI ŠARIĆ BAN za zapažene uspjehe i postignute  rezultate na području kazališne umjetnosti.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu JOSIPU BUMBI BAJLU, posthumno, za uzorne uspjehe i zasluge na  području sporta i rekreacije.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se UDRUZI OSOBA OŠTEĆENA SLUHA ZADAR za djela humanosti, plemenitosti i požrtvovnosti.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu  prof. EDINU KADIĆU  za uzorne  uspjehe i postignute rezultate na području odgoja, obrazovanja i informacijskih znanosti.

 

GRB GRADONAČELNIKA dodjeljuje se UDRUZI TURISTIČKIH VODIČA „DONAT“ ZADAR  za osobit doprinos gradu Zadru u promicanju bogate kulturne i prirodne baštine.

 

GRB GRADONAČELNIKA dodjeljuje se DUETU „GITMAN“ RIKARD  RELJA I RENATO PEROVIĆ za osobit doprinos gradu Zadru u promicanju tradicijske glazbene kulture.