NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se  prof. dr. JOSIPU KOLANOVIĆU kao zahvalnost za izniman doprinos gradu Zadru, naročite uspjehe i najviše zasluge postignute na području povijesnih znanosti i kulture.

 

NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se  gospodinu ROMANU SEGARIĆU kao zahvalnost za izniman doprinos gradu Zadru, naročite  uspjehe i najviše zasluge postignute na području gospodarstva, prosvjete i kulture.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se  JURICI MILINU za izvanredne rezultate i postignuća na području sporta i rekreacije.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se AKROBATSKOJ GRUPI „KRILA OLUJE“ za izniman doprinos u promicanju grada Zadra. 

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se NARODNOM MUZEJU ZADAR  za unapređenje muzejske djelatnosti u cilju očuvanja baštine te cjelovitog kulturnog i društvenog razvoja grada Zadra.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi IVANKI LEDENKO  za djelo humanosti i požrtvovnosti.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se OSNOVNOJ ŠKOLI ŠIME BUDINIĆA ZADAR za zapažene rezultate  i zasluge na području odgoja i obrazovanja.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu KRSTI BUKVIĆU  za zapažene uspjehe i uzorne rezultate na području pčelarstva.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se DRUŠTVU „STAKLO BIM PERICA“ Zadar za zapažene uspjehe i uzorne rezultate na području poduzetništva.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se DUŠKU I NEVENKI BENINI  za  izniman doprinos gradu Zadru na polju kulture i umjetnosti.

 

GRB GRADONAČELNIKA GRADA ZADRA dodjeljuje se LUCIJI MIJOLOVIĆ za izvanredne rezultate i postignuća na području sporta i rekreacije.