NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se prof.dr.sc. VJEKOSLAVU JEROLIMOVU u znak zahvalnosti za iznimna postignuća u znanstvenoj, nastavnoj i zdravstvenoj djelatnosti na domaćoj i međunarodnoj razini.

 

NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se gospodinu ROMANU BAJLU   kao zahvalnost za izniman doprinos gradu Zadru i  naročite uspjehe  postignute na području športa.  

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu IVI NIŽIĆU za zapažene uspjehe i postignuća na području kazališno-scenske umjetnosti.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu ERIKU PAVINU za zapažen doprinos na području gospodarstva i turizma te  promicanju humanih vrijednosti.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se SVEUČILIŠTU U ZADRU za unapređenju znanosti  i  obrazovanja u cilju cjelovitog društvenog i gospodarskog razvoja grada Zadra.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se SREDIŠNJEM GRADSKOM CRKVENOM ZBORU za zapažene uspjehe na području  kulture i umjetnosti te očuvanju tradicijskoga  liturgijskog pjevanja.

 

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi ERIKI KRPAN za zapažene uspjehe i zasluge na području glazbene kulture i umjetnosti.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se roniocu BOŽIDARU PETANIJU za zapažene rezultate i ostvaren uspjeh na Svjetskom ekipnom prvenstvu u ronjenju na dah.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se ROKU ŽAJI  učeniku  Gimnazije Franje Petrića Zadar za zapažene rezultate i ostvarene uzorne uspjehe na Srednjoeuropskoj matematičkoj olimpijadi.

 

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se DRUŠTVU  ŠPORTSKE REKREACIJE LOPTICA za  zapažene rezultate i uspjehe na području športa i dječje rekreacije.

 

GRB GRADONAČELNIKA GRADA ZADRA dodjeljuje se BRANKU LUSTIGU u znak zahvalnosti za promicanje filmske umjetnosti i poticanje