NAGRADA GRADA ZADRA ZA ŽIVOTNO DJELO dodjeljuje se gospodinu JULIJU DEROSSIJU, književniku iz Zadra, kao zahvalnost za osobit doprinos gradu Zadru, aktivno pridonoseći obogaćivanju kulturnog života grada Zadra svojom, kvalitetom, požrtvovnošću i plemenitošću.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu ABDULAHU SEFEROVIĆU, profesoru, za iznimno djelo na polju izdavaštva i očuvanju kulturne građe grade Zadra.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu prof. dr. sc. JOSIPU LISCU iz Zadra, za zapažene rezultate i zasluge na području znanosti i kulture..

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi ZDENKI PAVIĆ iz Zadra, za djela humanosti, plemenitosti, kao i osobite požrtvovnosti.

NAGRADA GRADA Z ADRA dodjeljuje se Udruzi dobrovoljnih davatelja krvi „KALELARGA" iz Zadra, za humanost, zapažene rezultate i zasluge na području zdravstva.

NAGRADA GRADA ZADRA dodjeljuje se ŠIMI FANTELI i IGORU MARENIĆU iz Zadra, za izvanredne rezultate i zasluge na području športa.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se JEDRILIČARSKOM KLUBU „SVETI KRŠEVAN" iz Zadra, za izvanredne rezultate i zasluge na području športa i rekreacije.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospođi JASMINI VUKIĆ iz Zadra, za djela požrtvovnosti, humanosti i plemenitosti.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se ELVISU PERINČIĆU i PREDRAGU TOMAŠEKU iz Zadra, za djelo humanosti,, plemenitosti i požrtvovnosti.

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se Osnovnoj školi ŠIMUNA KOŽIĆIĆA BENJE iz Zadra, za zapažene rezultate i zasluge na odgojno-obrazovnom području.

GRADONAČELNIK GRADA ZADRA

GRB GRADA ZADRA dodjeljuje se gospodinu JOZU KASIPOVIĆU iz Zadra za djela humanosti, plemenitosti i požrtvovnosti.