KLASA:     112-01/14-01/22

URBROJ;  2198/01-15-14-4

Zadar,       14.listopada 2014.godine

 

Sukladno članku 19. i 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj ( regionalnoj ) samoupravi ( NN 86/08 i 61/11), Povjerenstvo za  provedbu natječaja za prijam u službu na radno mjesto  brodovođe na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za gradsku samoupravu i opće poslove   Grada Zadra  (1 izvršitelj/ica) objavljuje

 

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

( PISANO TESTIRANJE )

 

Pozivaju se kandidati prijavljeni  na natječaj za prijam u službu na radno mjesto  brodovođe  u Upravnom odjelu za gradsku samoupravu i opće poslove Grada Zadra, a objavljen u „Narodnim novinama“ br. 112/14 dana 24.rujna 2014.godine da će se pisano testiranje održati dana  21.listopada  2014.godine s početkom  u 9,00 sati koje će se održati u Velikoj vijećnici Grada Zadra, Narodni trg 1.

Kandidati  koji ne  udovoljavaju formalnim uvjetima iz natječaja  poslana je  pisana obavijest te ne  mogu pristupiti testiranju.

Kandidati koji pristupe pisanom testiranju dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu na uvid i kemijsku olovku.

Smatra se da je kandidat koji se  navedenog dana ne odazove u naznačeni  sat testiranja , povukao prijavu na natječaj i ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj.

Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja bez obzira na razloge koji priječe da se testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Testiranje se boduje određenim brojem bodova od 1 do 10.

Intervju će se provesti i s kandidatima koji ostvare  najmanje 50% bodova  iz provjere znanja putem pisanog testiranja po dogovoru s kandidatima, nakon pisanog testiranja.

Ovaj poziv objavljuje se na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Zadra.

 

Povjerenstvo za  provedbu natječaja  za radno mjesto brodovođe