KLASA:     112-01/14-01/24

URBROJ;  2198/01-12-14-4

Zadar,       01.listopada 2014.godine

 

Sukladno članku 19. i 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj ( regionalnoj ) samoupravi ( NN 86/08 i 61/11), Povjerenstvo za prijam u službu  za  provedbu oglasa na radno mjesto  viši stručni suradnik/ica  II za pravne, građevinske i ostale postupke na određeno vrijeme (zamjena odsutnog službenika) u Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja   Grada Zadra  (1 izvršitelj/ica) objavljuje

 

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

( PISANO TESTIRANJE )

 

Pozivaju se kandidati koji su se prijavili na oglas za prijam u službu na radno mjesto  viši stručni suradnik/ica II ( zamjena odsutnog službenika) za pravne, građevinske i ostale postupke u Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja   Grada Zadra,  u petak  10.listopada  2014.godine u 9,00 sati na pisano testiranje koje će se održati u Velikoj vijećnici Grada Zadra, Narodni trg 1.

Kandidati  kojima  je poslana pisana obavijest da ne  udovoljavaju formalnim uvjetima oglasa iz razloga što nisu priložili uvjetovanu dokumentaciju u izvorniku mogu pristupiti testiranju (uz predočenje izvornika tražene dokumentacije pri dolasku na testiranje) .

Kandidati koji pristupe pisanom testiranju dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu na uvid i kemijsku olovku.

Smatra se da je kandidat koji se  navedenog dana ne odazove u naznačeni  sat testiranja , povukao prijavu na oglas i ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas.

Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja bez obzira na razloge koji priječe da se testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Testiranje se boduje određenim brojem bodova od 1 do 10.

Intervju će se provesti i s kandidatima koji ostvare  najmanje 50% bodova  iz provjere znanja putem pisanog testiranja po dogovoru s kandidatima, nakon pisanog testiranja.

Ovaj poziv objavljuje se na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Zadra.

 

Povjerenstvo za  provedbu oglasa viši stručni suradnik/ica  II za pravne, građevinske i ostale postupke u Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja   Grada Zadra