Otvorene su prijave na program usavršavanja za energetske savjetnike
Otvorene su prijave na program usavršavanja za energetske savjetnike
Kako unaprijediti svoja stručna znanja, istovremeno raditi na smanjenju troškova za energiju, promovirati energetsku učinkovitost i pri tome zaraditi?

Nastavno na uspješno provedene edukacije u Karlovcu, Sisku i Velikoj Gorici odgovore na ova pitanja imaju priliku doznati mladi i nezaposleni s područja Zadarske županije, koji se prijave na besplatni i verificirani program usavršavanja „Savjetnici za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima“.

Program je namijenjen mladim i nezaposlenim osobama sa završenom minimalno četverogodišnjom srednjom školom strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke.

Ako se prijaviš, kroz teorijsku i praktičnu nastavu naučiti ćeš:

  • Kako prepoznati gdje se troši energija i napraviti osnovni energetski pregled
  • Kako prepoznati energetske i novčane uštede u kućanstvu
  • Kako koristiti aplikaciju za izračunavanje ušteda
  • Kako analizirati podatke o potrošnji i predložiti najbolje mjere za uštede energije i vode
  • Osnove poduzetništva i kako pokrenuti vlastiti biznis.

Edukacija će se održati u ožujku 2018.  u  Zadru. Prijaviti se možete putem linka https://goo.gl/LxKGa2, a za više informacija možete se obratiti na contact@zez.coop ili putem kontakata u nastavku objave.

„Dio je to projekta Dobra energija u društvenom poduzetništvu, kojim Zelena energetska zadruga s partnerom Obrtničkim učilištem u Zagrebu, radi na razvoju zelenog energetskog poduzetništva kroz edukaciju mladih i podršku u osmišljavanju novih poslovnih modela koji uključuju njihovo zapošljavanje“, rekao je Zoran Kordić, upravitelj Zadruge i voditelj projekta te dodao: „Pridruži nam se i budi dio dobre energije!“. Kao energetski savjetnik možeš se zaposliti kroz program javnih radova u svojoj lokalnoj zajednici, savjetovati svoje najbliže i u susjedstvu kako mogu promijeniti svoje navike i plaćati manje račune za energiju, pronaći potencijalne zelene projekte u svojoj lokalnoj zajednici ili iskoristiti stečeno znanje iz poduzetništva i pokrenuti svoj biznis.

Projekt “Dobra energija u društvenom poduzetništvuu vrijednosti 543.206,64 kn u 100% iznosu sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa ''Učinkoviti ljudski potencijali'' 2014.-2020, te je nastavak uspješno provedene edukacije „Energetski savjetnici za energetski siromašna kućanstva“ koja se 2015. provodila u Koprivničko- križevačkoj županiji.

Pridruži nam se i budi dio dobre energije!

Maja Katić, 098 160 9115, maja.katic@zez.coop

Sanela Mikulčić, 099 242 0242, sanela.mikulcic@zez.coop

Vezane fotografije

Otvorene su prijave na program usavršavanja za energetske savjetnike Otvorene su prijave na program usavršavanja za energetske savjetnike Otvorene su prijave na program usavršavanja za energetske savjetnike Otvorene su prijave na program usavršavanja za energetske savjetnike Otvorene su prijave na program usavršavanja za energetske savjetnike Otvorene su prijave na program usavršavanja za energetske savjetnike Otvorene su prijave na program usavršavanja za energetske savjetnike