Radionica u sklopu projekta "RESCUE" (REnewable Smart Cooling for Urban Europe)

21. svibnja 2014.

9:30 - 12:30

Velika vijećnica Grada Zadra, Narodni trg 1

Na Radionici u sklopu EU projekta "RESCUE" (REnewable Smart Cooling for Urban Europe) – Obnovljivo pametno hlađenje za urbanu Europu, sudionici će imati priliku upoznati se sa znanjem stečenim tijekom trajanja Projekta te temeljnim znanjem o centraliziranom hlađenju, mogućnostima i prednostima za sve uključene strane i njihovom pozicioniranju u europskom zakonodavnom okviru, planiranoj podršci i savjetima te načinu uključivanja centraliziranog hlađenja u strateške akcijske energetske planove.

Projekt RESCUE ima za cilj rješavanje ključnih izazova za daljnji razvoj i implementaciju centraliziranog hlađenja korištenjem izvora koji emitiraju niske i nulte emisije ugljika te koji u usporedbi s konvencionalnim sustavima hlađenja imaju manju potrošnju energije čime pridonose poboljšanju klime, zaštiti okoliša i smanjenju emisija stakleničkih plinova.

Radionicu će provoditi predstavnici međunarodnog udruženja Euroheat & Power, Brussels.

Ciljne skupine su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, komunalne i ostale tvrtke te ostala zainteresirana javnost.

Radionica će se održati na engleskom jeziku.
PROGRAM

Prijava za sudjelovanje na radionici uz naznaku imena, prezimena i organizacija na e-mail: jelena.atlic.mccolgan@gmail.com