Uklonjeno 815 tona otpada s tri lokacije
Uklonjeno 815 tona otpada s tri lokacije
Očišćene su Ulica Marina Getaldića, Splitska ulica i djelomično lokacija Vrh Skročini.

U vremenu od 15. do 18. prosinca 2015. godine s tri lokacije u našem gradu uklonjeno je ukupno 815 tona građevinskog otpada i 3,8 tona komunalnog otpada. Sanacija je izvršena na lokacijama: Ulica Marina Getaldića, Splitska ulica i djelomično lokacija Vrh Skročini, radove je izvela "Odlagalište Sirovina" iz Zadra. Vrijednost radova je 98.313,00 kuna (s PDV-om).

U gradu Zadru postoji preko 20 lokacija onečišćenih otpadom (pretežito građevinski otpad, otpadne gume, komunalni otpad, glomazni otpad) što je posljedica nesavjesnog odbacivanja otpada u okoliš. Molimo građane da otpad odlažu u kontejnere za glomazni otpad (postavljeni na javnim površinama prema rasporedu "Čistoće"), reciklažno dvorište na odlagalištu otpada u Diklu (razne vrste otpada) i na odlagalište otpada u Diklu (građevinski otpad); predaja otpada za građane je besplatna. Informacije se mogu dobiti na www. cistoca-zadar.hr ili telefon 234-800 ("Čistoća" Zadar).

Zato što volim Zadar - svaki dan radim pravu stvar

Vezane fotografije

Uklonjeno 815 tona otpada s tri lokacije Uklonjeno 815 tona otpada s tri lokacije Uklonjeno 815 tona otpada s tri lokacije Uklonjeno 815 tona otpada s tri lokacije