Veliki interes djelatnika u kulturi na  drugoj radionici Strategije razvoja kulture
Veliki interes djelatnika u kulturi na drugoj radionici Strategije razvoja kulture
Gradimo kulturu

U srijedu, 15. svibnja 2019., s početkom u 11 h, održana je još jedna od planiranih aktivnosti, druga radionica Radne skupine 1 za izradu Strategije razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026.

Grad Zadar (UO za kulturu i šport), u suradnji s Institutom za razvoj i međunarodne odnose (IRMO), i agencijom ZADRA NOVA, izrađuje Strategiju razvoja kulture Grada Zadra do 2026 pod sloganom Gradimo kulturu.

U interesu izrade Strategije razvoja kulture, u procesu rada na dokumentu, nastavljena je suradnja s djelatnicima i (su)dionicima s različitih područja kulture.

Upravo oni svojim iskustvom, stavovima i potrebama ustanova, udruga ili umjetničkih organizacija u kojima djeluju, usmjeravaju razvoj Strategije i izravno doprinose radom u predviđenim radnim skupinama.

Tema druge radionice, na kojoj su sudjelovali članovi Radne skupine 1, bila je:Izrada mjera i projekata.

Radionicu su vodile dr. sc. Daniela Angelina Jelinčić i dr. sc. Sanja Tišma (IRMO), uz sudjelovanje Renate Marušić, Lucije Katalinić i Pavla Parunova (ZADRA NOVA).

Zajedničkim radom utvrđene su mjere i predloženi određeni projekti koji će biti procijenjeni i usklađeni s potrebama i mogućnostima razvoja kulture našeg Grada.

Radni dokument ove faze bit će poslan fokus grupi koja će pismenim putem odgovarati te iznijeti svoje prijedloge mjera i projekata. 

Vezane fotografije

Veliki interes djelatnika u kulturi na  drugoj radionici Strategije razvoja kulture Veliki interes djelatnika u kulturi na  drugoj radionici Strategije razvoja kulture Veliki interes djelatnika u kulturi na  drugoj radionici Strategije razvoja kulture Veliki interes djelatnika u kulturi na  drugoj radionici Strategije razvoja kulture