Radionica za izradu Strategije razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026.
Radionica za izradu Strategije razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026.
Održana je posljednja radionica kreiranja Strategije razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026.

U petak 27. rujna u Koncertnoj dvorani braće Bersa, održana je posljednja radionica kroz koji su djelatnici s područja kulture kao i brojni članovi civilnog i javnog sektora zadarske kulture, imali priliku sudjelovati u kreiranju dokumenta pod nazivom Strategija razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026.

Rezultate opsežne Analize i ocjene stanja predstavile su Renata Marušić i Lucija Katalinić, djelatnice agencije ZADRA NOVA te zainteresiranima predočile statističke podatke koji samoj izradi Strategije daju jasne smjernice i upute.

Rezultate rada radne i fokus skupine na posljednje dvije radionice predstavila je dr. sc. Sanja Tišma, moderatorica i facilitatorica tijekom cijelog procesa rada, djelatnica Instituta za razvoj i međunarodne odnose. Predstavljeni su svi problemi i potrebe, SWOT analiza, vizija, strateški ciljevi, mjere te akcijski plan.

Participativni dio rada na Strategiji ovom radionicom je dovršen, te u narednom periodu pred Institutom za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) slijedi konačno oblikovanje dokumenta.

Vezane fotografije

Radionica za izradu Strategije razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. Radionica za izradu Strategije razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. Radionica za izradu Strategije razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026.