Održana javna tribina o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji

U organizaciji konzorcija partnera projekta „EU pokreni se!“ (Hrvatska udruga poslodavaca, Udruga gradova RH, Hrvatski savez zadruga te medijski partneri 24sata i HINA) te uz potporu Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj, u velikoj vijećnici je održana tribina o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji.

Prezentacije o pretpristupnim pregovorima te nekim od učinaka pristupanja Europskoj uniji održali su Krševan Antun Dujmović, viši stručni suradnik u Institutu za međunarodne odnose te Ariana Vela iz tvrtke "EU projekti".

Projekt "EU pokreni se!“ provodi se u suradnji Hrvatske udruge poslodavaca, Udruge gradova, Hrvatskog saveza zadruga i medijskih partnera 24sata i HINA. Cilj projekta je potpora Vladi RH i Delegaciji EU u RH u povećanju opće razine razumijevanja i informiranosti hrvatskih građana i poslovne zajednice o pitanjima povezanim uz pristupanje Republike Hrvatske Europskoj uniji, važnosti pristupanja RH u EU te EU fondovima, a sve kroz nastavak višegodišnjih informativno-edukativnih aktivnosti partnera u području EU integracija i fondova te kroz partnerstvo s nevladinim udrugama i medijima.

Vezane fotografije

Javna tribina o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji