Poziv mladima sa zadarskih otoka na sastanak - strukturirani dijalog
Poziv mladima sa zadarskih otoka na sastanak - strukturirani dijalog
Poziv mladima sa zadarskih otoka na sastanak.

Cilj sastanka je upoznati mlade s načinima aktivnog sudjelovanja u lokalnoj sredini, upoznati ih s primjerima dobre prakse i potaknuti međusobno umrežavanje. Sastanak će se održati 30.studenog 2016. godine s početkom u 14 sati u Zadru (Gradska knjižnica Zadar-Multimedijalna dvorana). U prilogu ove obavijesti nalazi se i program sastanka.

Broj mjesta ograničen je na 20 sudionika te je za sudjelovanje na sastanku potrebno ispuniti kratku prijavnicu. Rok za prijavu na sastanak je 29.11.2016.g. Prednost pri prijavi imaju mladi s prebivalištem na otocima.

„Strukturirani otoci“ projekt je koji je započeo u lipnju ove godine, a provodi se u okviru Ključne aktivnosti 3 – Podrška reformi politika, kroz aktivnost Sastanci mladih i donositelji odluka u području mladih (Strukturirani dijalog) ERASMUS + programa Agencije za mobilnost i programe EU. Projekt provodi udruga Delta u suradnji s partnerima NUM Fabrika ideja, Svjetskim savezom mladih Hrvatska, Klubom spasilaca na vodama Karlovac i Mrežom mladih Hrvatske. Projekt podržava i Grad Zadar.

Projekt “Strukturirani otoci” provodi se uz financijsku podršku Agencije za mobilnost i programe EU, a uz sufinanciranje Ureda za udruge VRH.

Za eventalne upite možete kontaktirati na broj:

Tel: 051/337 - 279

Mob: 098/912 58 – 97 ili na 091/48 25 448