"Zadar čita 2021." - Poziv za sudjelovanje
"Zadar čita 2021." - Poziv za sudjelovanje
Poziv na sudjelovanje u programu poticanja čitanja Gradske knjižnice Zadar "Zadar čita 2021." na temu - Zašto je dobro čitati bajke?

Okolnosti u kojima danas živimo tjeraju nas na razmišljanje o odnosu dobra i zla, pobjedi optimizma i vjere u dobro. Djetinjstva su nam obilježena bajkama kojih se uvijek rado sjetimo jer nas vežu i za uspomene s roditeljima, bakama i djedovima koji su nam  bajke čitali. Iz gotovo svake bajke proizlazi čežnja za pobjedom dobra, istine i pravde kroz mogućnost maštanja i kreiranja svijeta prilagođenog čovjekovoj želji. Zato Gradska knjižnica Zadar, umjesto teme, postavlja pitanje Zašto je dobro čitati bajke?

Termin održavanja manifestacije je od 22. do 27. ožujka 2021. godine, a prijedlozi programa kroz odgovor na pitanje Zašto je dobro čitati bajke? mogu se dostaviti na obrascu do 5. ožujka 2021. godine na adresu elektroničke pošte: zadar.cita@gkzd.hr

Koordinator programa u Gradskoj knjižnici Zadar je Matea Bakmaz kojoj se možete obratiti oko bilo kakvih organizacijskih pitanja, putem elektroničke pošte matea.bakmaz@gkzd.hr ili na tel. 023/301-103. Ovisno o epidemiološkoj situaciji, programi će se održati u fizičkom ili virtualnom prostoru. Objedinjeni zajednički programi svih prijavljenih objavit će se na mrežnoj stranici i na profilima društvenih mreža Gradske knjižnice Zadar. Više na poveznici: https://www.gkzd.hr/content/zadar-%C4%8Dita-2021-poziv-za-sudjelovanje.

 

Vezane fotografije

"Zadar čita 2021." - Poziv za sudjelovanje