Nastavak projekta W.O.W.
Nastavak projekta W.O.W.
Foto - natječaj TILE

Od 13. do 27. ožujka 2023. u 12 sati otvoren je natječaj pod nazivom TILE - Traces of Integration in Multilingual Europe / Tragovi integracije u multijezičnoj Europi.

Natječaj je dio EU projekta W.O.W. Words originate Worlds / Manjinski govori i jezici u multikulturnoj Europi kojega provode San Felice del Molise, Grad Zadar i NED (New European Dream).

Pravila su jednostavna:

-Pošaljite fotografiju tragova manjinskog govora u Zadru (npr. naziv ulice, dio grada, spomenik, tradicijska nošnja, glazbeni instrumenti i sl.) na e – mail: segreteria@associazionened.eu

-Na sudjelovanje su pozvani djeca i odrasli, od 12 do 99 godina starosti

-Rok za slanje fotografija je 27. ožujka 2023. do 12 sati.

Sve fotografije koje pristignu bit će objavljene na facebook stranici projekta W.O.W. od 1. do 30. travnja 2023. 

Autor fotografije i/ili tim s mentorom (do 3 osobe), koji će 30. travnja 2023. u 12 h imati najviše „lajkova“ je pobjednik i osvaja putovanje u Italiju u San Felice del Molise u sklopu twinning projekta u kojemu sudjeluje Grad Zadar, u rujnu/listopadu 2023.

Sve fotografije bit će dijelom izložbe u gradu San Felice del Molise tijekom posljednjih dana twinning projekta kao i online, na službenim stranicama projekta.

Podsjećamo, fokus projekta je očuvanje identiteta zajednica uključenih u projekt s osobitim naglaskom na govorne i jezične aspekte moliških Hrvata i Arbanasa (Arbërshë) u Moliseu  i zadarskih Arbanasa.

Vezane fotografije

Nastavak projekta W.O.W.