Održan hibridni sastanak projekta Recolor - uživo i online
Održan hibridni sastanak projekta Recolor - uživo i online
Prvi put u godini dana susret projektnih partnera uživo

U Šibeniku 17. i 18. lipnja 2021. godine održao se projektni sastanak partnera na projektu "RECOLOR - Reviving and EnhanCing artwOrks and Landscapes Of the adRiatic", sufinanciranog iz programa Interreg Italy - Croatia 2014-2020.

Prvi je to put da su se projektni partneri sastali uživo unazad godine dana od kada su se sastanci održavali online kao rezultat globalne pandemije uzrokovane virusom COVID-19.

Međutim, sastanku su nazočili predstavnici vodećeg partnera, Regije Emilia-Romagna iz Italije, predstavnici domaćina, Veleučilište u Šibeniku te predstavnici Grada Zadra, partnera na projektu. Nažalost, preostali projektni partneri nisu bili u mogućnosti doći radi i dalje neizvjesne epidemiološke situacije, a neki od njih su i otkazali u zadnji tren. Stoga je sastanak održan hibridno - uživo i online.

Na sastanku su se prezentirale dosadašnje, ali i planirane projektne aktivnosti, a partneri zaduženi za provedbu pojedinih tematskih radnih paketa su iznijeli i informacije o njihovom napretku. Tako je Grad Zadar prezentirao tematski radni paket br. 2 koji se odnosi na komunikacijske aktivnosti projekta.

Dogovoreno je da će se sljedeći sastanak održati u Labinu ili Bologni u studenom ove godine, ukoliko okolnosti to budu dozvoljavale.

Više informacija o samom projektu može se pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.grad-zadar.hr/eu-projekt/recolor-57.html.

Vezane fotografije

Održan hibridni sastanak projekta Recolor - uživo i online Održan hibridni sastanak projekta Recolor - uživo i online